Personalized Portfolio

Exclusief voor vermogende particulieren, familiebedrijven en vermogensbeheerders.

Over het Major Capital Personalized Portfolio

Bij Major Capital begrijpen we dat vermogende particulieren, familiebedrijven en vermogensbeheerders unieke belegging behoeften hebben. Daarom hebben we het Major Capital Personalized Portfolio ontwikkeld, een exclusief en op maat gemaakt beleggingsprogramma voor vermogens vanaf € 1,000,000.

Onze beleggingsexperts combineren geavanceerde technologieën zoals AI, machine learning, data-analyse en diepgaand fundamenteel onderzoek om slimme en efficiënte beleggingsstrategieën te creëren, afgestemd op uw specifieke doelen en risicotolerantie.

Het Major Capital Personalized Portfolio is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de unieke behoeften en vereisten van familiebedrijven en vermogensbeheerders.

Wij begrijpen dat u specifieke beleggingscriteria en -doelstellingen heeft, zoals het vermijden van beleggingen in bepaalde landen, het reduceren van uw ESG-voetafdruk, het uitsluiten van short strategieën of het minimaliseren van blootstelling aan vreemde valuta. Ons op maat gemaakte beleggingsportfolio biedt de perfecte oplossing om aan deze eisen te voldoen.

Creëer uw demo-account

Heeft u interesse in het beleggen van uw geld in een van onze fondsen en wilt u meer inhoudelijke informatie?

In onze brochure vertellen we u graag meer over hoe we geld beleggen via onze strategieën, technologieën en fondsen.

U kunt ook geheel vrijblijvend een demo-account aanmaken.

Waaruit bestaat een investering in het Personalized Portfolio?

Hier zijn enkele redenen waarom ons Personalized Portfolio de ideale keuze is voor familiebedrijven en vermogensbeheerders met specifieke beleggingsrichtlijnen:

Maatwerk: Onze beleggingsexperts werken nauw met u samen om een op maat gemaakte beleggingsstrategie te ontwikkelen die aansluit bij uw specifieke criteria en doelstellingen.

ESG-integratie: Indien gewenst kunnen we uw ESG doelen ondersteunen door de beleggingen af te stemmen op milieu-, sociale en governance-factoren in onze beleggingsanalyse en -besluitvorming om uw ESG-voetafdruk te verkleinen en te voldoen aan duurzaamheidsdoelstellingen.

Land- en sectorselectie: Wij kunnen beleggingen in specifieke landen of sectoren uitsluiten of beperken op basis van uw beleggingsrichtlijnen en risicotolerantie.

Valutabeheer: Ons team van experts kan actief valutarisico’s beheren en beleggingen in vreemde valuta vermijden of minimaliseren, indien gewenst.

Geen short strategieën: Indien u het gebruik van short strategieën wilt vermijden, zorgen wij ervoor dat uw portefeuille uitsluitend is opgebouwd uit longposities en andere beleggingsinstrumenten die passen binnen uw richtlijnen.

Transparantie en controle: Met het Major Capital Personalized Portfolio heeft u volledige transparantie en controle over uw beleggingen, zodat u kunt verifiëren dat uw portefeuille voldoet aan uw interne beleggingsbeleid.

Voortdurende monitoring en aanpassing: Ons team van experts houdt voortdurend toezicht op de marktontwikkelingen, prestaties van fondsen en veranderingen in beleggingsrichtlijnen om uw portefeuille indien nodig aan te passen en te optimaliseren.

Risico’s bepalen

Bij Major Capital is het risk-reward ratio een belangrijk aspect in het beheer van de verschillende portfolio’s. Door zorgvuldig te zoeken naar de juiste balans tussen risico en rendement, streven wij ernaar onze investeerders een optimaal resultaat te bieden. Wij houden hierbij altijd rekening met de beleggingsdoelstellingen en -behoeften van onze klanten, zodat zij een weloverwogen keuze kunnen maken en hun investeringen in lijn zijn met hun persoonlijke financiële doelen.

Vragen over het Personalized Portfolio?

Heeft u nog vragen of opmerkingen over investeren in het Personalized Portfolio? Of wilt u graag overleggen welke manier van investeren, inclusief bijkomend risicoprofiel, het beste bij u past? Onze oprichters maken graag kennis met u om u verder te helpen!

Tijdens een persoonlijk gesprek met de oprichters van Major Capital, werken wij samen met u aan een op maat gemaakte beleggingsstrategie. Hierbij houden we rekening met uw huidige situatie, gewenste toekomstige situatie, inflatie, beleggingsdoelen en risicobereidheid. We zetten onze algoritmische kunstmatige intelligentie en machine learning technologieën in, samen met data-analyse en diepgaand onderzoek, om verfijnde en effectieve beleggingsstrategieën en een optimale spreiding op maat te realiseren.

Bovendien nemen wij ook de zorg voor het vervolgtraject uit handen. Wij houden de beleggingen, marktontwikkelingen en prestaties van de fondsen waarin u belegt nauwlettend in de gaten. Indien we een potentieel verhoogd risico signaleren, komen we tijdig in actie om deze risico’s te minimaliseren en uw portefeuille op de meest optimale manier te herverdelen.