Crypto Fund

Major Capital


Algoritmisch investeren  in crypto.
Rendement maximalistatie. 

Minimale inleg investering: € 100.000.

Misschien herkent u zich in het volgende verhaal: U heeft niet de tijd of kennis om te bepalen op welke manier of in welke cryptovaluta u wilt beleggen, maar u bent wel op zoek naar het maximaal haalbare rendement uit uw vermogen met een bijpassende risicoclassificatie. Herkenbaar? Dan is het Major Capital Crypto Fund iets voor u.

Major Capital zorgt onder andere voor:

  • Complete ontzorging; wij regelen alles voor u
  • Brede spreiding van uw vermogen
  • Een interessante verhouding tussen risico en rendement
  • Uw portfolio wordt 24/7 beheerd middels slimme algoritmen

Klinkt dit als muziek in uw oren? Vraag onze gratis brochure aan voor meer informatie over onze crypto fonds.

Waaruit bestaat het

investeren in crypto? 

Investeren in crypto houdt in: 

Cryptovaluta

Early stage staking en delegating

Initial Coin Offerings (ICO's)

Non-fungible tokens (NFT's)

Smart Contract-technologie

Seed Sales (early investor rounds)

Blockchain-technologie

Via een strategische mix van bovenstaande opties wordt uw vermogen geïnvesteerd in toepassingen waarvan de waarde stijgt naarmate deze meer worden gebruikt.

Hoe werkt het Major Capital Crypto Fund?

Heeft u interesse in beleggen in crypto, maar wilt u niet moeilijk doen met wallets? Of is beleggen in crypto voor u een te tijdrovende en technisch uitdagende klus? Wij maken met ons crypto fonds beleggen in cryptocurrency makkelijk en toegankelijk voor het grote publiek. U kunt direct, met euro’s, in ons crypto fonds beleggen.

Voordat u begint met beleggen is het goed om te weten hoe ons crypto investment fund precies werkt. Deze werkt eigenlijk hetzelfde als een beleggingsfonds. Wanneer u belegt in ons Crypto Fund (vanaf een minimale inleg van €100.000) dan krijgt u daarvoor participaties terug. Dit maakt u samen met andere participanten gedeeltelijk juridisch eigenaar van het fonds. Wanneer u uittreedt, dit kan bij Major Capital op maandelijkse basis, dan ontvangt u de nettowaarde van uw participaties.

Waar belegt ons Crypto Fund in?

Wij beleggen voor u in crypto coins. Dit zijn virtuele munten die verhandeld kunnen worden op exchanges. Als investeerder kunt u met Euro’s instappen en gaan wij voor u virtuele munten (cryptocurrencies) kopen.

Via een strategische mix van cryptovaluta, ICO’s (Initial Coin Offerings), Seed Sales (early investor rounds), early stage staking en/of delegating, NFT’s, Blockchain-technologie en Smart Contract-technologie, wordt uw vermogen geïnvesteerd in toepassingen waarvan de waarde stijgt naarmate deze toepassingen meer gebruikt worden.

Wat zijn de risico’s en mogelijke rendementen van een investering in het Hybrid Fund?

Historische rendementen 2021:
S&P 500:
+31%
Major Capital Crypto Fund:
+360%*
BTC:
+235%

Uit datagedreven historisch onderzoek blijkt dat het maximale rendement het best te behalen is met een divers portfolio. Hierdoor bent u minder afhankelijk van een specifieke belegging en daardoor is het risico van de belegging lager.

Bij Major Capital nemen we uw onzekerheden in deze sterk bewegende markt weg. Ons team van technisch analisten selecteert beleggingen op basis van datagedreven modellen waarbij wij zorgen dat de mogelijke winst een veelvoud is van de mogelijke risico’s.

Met ons Crypto Fund heeft u te maken met een hoger risico, echter kan deze wel sneller rendement opleveren. Bent u op zoek naar een fonds met een gemiddeld risico? Bekijk dan ons Hybrid Fund.

*Gebaseerd op marktresultaten uit 2021 t.o.v. de bij de AFM gemelde essentiële informatiedocumenten, en op basis van een gunstig scenario als afspiegeling van 2021. Let op: resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. 

Essentiële-informatiedocument

In het Essentiële-informatiedocument (EID) geven wij u belangrijke informatie over ons cryptofonds. Deze informatie is wettelijk voorgeschreven om u te helpen de aard, risico’s, kosten en mogelijke winsten en verliezen van een investering in dit financiële product te laten begrijpen en om u te helpen met andere producten te vergelijken. Let op: dit betreft geen marketingmateriaal.
“Het gaat om het creëren van een schaalbare, betrouwbare manier van investeren in een decentrale wereld, waarmee we vanuit een andere invalshoek kijken naar het behalen en waarborgen van financiële rendementen en hoe we deze op duurzame wijze kunnen maximaliseren.”
Rob Adrichem
Founder Major Capital

Hoe werkt het?

01

KIES EEN FONDS

Minimale inleg: € 100.000

Wilt u investeren in crypto of hybride investeren? Lees u in in de verschillende Major Capital fondsen en kies het fonds dat het beste bij u past.

02

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul het contactformulier onderaan de pagina in of plan ene afspraak met een van onze oprichters. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden voor een investering te bespreken.

03

BEREID UW DOCUMENTATIE VOOR

Wij sturen u welke documenten wij van u nodig hebben om uw investering in gang te zetten, zodat u deze aan ons kunt verstrekken. Aan de hand van deze documenten beoordelen wij uw participatie in het fonds.

04

KLAAR OM TE INVESTEREN

U wordt geaccepteerd in het fonds en kunt de rest overlaten aan Major Capital. Uw investering kan beginnen! 

Wat kunt u verwachten van het investeren in crypto

met Major Capital?

Eenvoudig investeren in crypto

Met een investering in één van Major Capital’s fondsen kunt u eenvoudig investeren in crypto of hybride alternatieven: u hoeft niet zelf actief te investeren. Onze algoritmen zijn non-stop actief en houden 24/7 de crypto- en aandelenkoers in de gaten voor de hoogst haalbare resultaten. U kunt het werk dus overlaten aan onze fondsbeheerders: u stapt slechts in en onze fondsbeheerders en algoritmen doen de rest.

Transparant investeren in crypto

Met de fondsen van Major Capital kunt u tevens uw vermogen op een transparante wijze laten beleggen. U heeft te allen tijde inzicht in uw investering via ons cliëntportaal en kunt in- en uitstappen wanneer u dat wil. Tevens staan de fondsbeheerders van Major Capital 24/7 voor u klaar om u te informeren en vragen te beantwoorden.

Focus op rendementmaximalisatie

Het cryptofonds is volledig ingericht op rendementmaximalisatie. Daarbij neemt Major Capital de onzekerheden van de sterk bewegende crypto-markt voor u weg, door voor u op een verantwoorde en transparante wijze uw portfolio te diversifiëren. De focus ligt nog steeds op het behalen van het hoogst mogelijke rendement, middels algoritmische investeringen in de baanbrekende cryptotechnologie.

Dus wilt u investeren in crypto, uw rendement maximaliseren én schrikt u niet van een bijbehorend risicoprofiel? Dan is het cryptofonds van Major Capital een goede keuze voor u.

Datagedreven technologie

We beheren onze fondsen middels algoritmen. Wanneer de markt veel in beweging is, grijpt het algoritme op het juiste moment in. Beleggen middels algoritmen heeft vele voordelen. Zo maken onze eigen algoritmen beslissingen op basis van historisch resultaat en miljoenen datapunten. Op die manier sluiten we menselijke fouten gebaseerd op emotie uit. Daarnaast maakt ons algoritme 24/7 portfoliobeheer mogelijk. Hierdoor kunnen we altijd gaan voor de hoogst haalbare resultaten!

Vragen over investeren in crypto? 

Heeft u nog vragen of opmerkingen over investeren in crypto of het cryptofonds? Of wilt u graag overleggen welke manier van investeren, inclusief bijkomend risicoprofiel, het beste bij u past? Onze oprichters maken graag kennis met u om u verder te helpen! 

AFM-registratie

Het Hybrid Fund van Major Capital valt onder het AIFMD-registratieregime en is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder registratienummer 50027151. Major Capital rapporteert periodiek aan de AFM en De Nederlandsche Bank (DNB).

 

Vraag de brochure aan

Kom alles te weten over algoritmisch investeren bij Major Capital. Praktische informatie over onze strategieën, technologie en fondsen kunt u lezen in onze gratis brochure.