Crypto Fund

 Major Capital

Over het Crypto Fund

Misschien herkent u zich in het volgende verhaal: U heeft niet de tijd of kennis om te bepalen op welke manier of in welke cryptovaluta u wilt beleggen, maar u bent wel op zoek naar het maximaal haalbare rendement uit uw vermogen met een bijpassende risicoclassificatie. Herkenbaar? Dan is het Major Capital Crypto Fund iets voor u.

Major Capital zorgt onder andere voor:

  • Complete ontzorging – wij regelen alles voor u;
  • Een brede spreiding van uw vermogen;
  • Een interessante verhouding tussen risico en rendement;
  • Dat uw portfolio 24/7 wordt beheerd middels slimme algoritmen.

Klinkt dit u als muziek in de oren? Vraag onze gratis brochure aan voor meer informatie over ons crypto fonds.

Creëer uw demo-account

Heeft u interesse in het beleggen van uw geld in een van onze fondsen en wilt u meer inhoudelijke informatie?

In onze brochure vertellen we u graag meer over hoe we geld beleggen via onze strategieën, technologieën en fondsen.

U kunt ook geheel vrijblijvend een demo-account aanmaken.

Waaruit bestaat een investering in het Crypto Fund?

Via een strategische mix van verschillende opties wordt uw vermogen geïnvesteerd in toepassingen waarvan de waarde stijgt naarmate deze meer worden gebruikt.

Risico-beloningsverhouding

Uit datagedreven historisch onderzoek blijkt dat het maximale rendement het best te behalen is met een divers portfolio. Hierdoor bent u minder afhankelijk van een specifieke belegging en daardoor is het risico van de belegging lager.

Bij Major Capital nemen we uw onzekerheden in deze sterk bewegende markt weg. Ons team van technisch analisten selecteert beleggingen op basis van datagedreven modellen waarbij wij zorgen dat de mogelijke winst een veelvoud is van de mogelijke risico’s.

Met ons Crypto Fund heeft u te maken met een hoger risico, echter kan deze wel sneller rendement opleveren. Bent u op zoek naar een fonds met een gemiddeld risico? Bekijk dan ons Hybrid Fund.

Maak een afspraak met onze oprichters

Major Capital is gebouwd op een combinatie van financiële kennis en geavanceerde technologie, die de achtergronden van beide oprichters weerspiegelt. Samen met een team van 15+ algoritme-, data- en fintech-specialisten streven zij ernaar om de beleggingsfondsen zo krachtig mogelijk te maken.

Bent u geïnteresseerd in beleggen bij Major Capital? Wij staan klaar om de mogelijkheden met u te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.