Hybrid Fund

 Major Capital

Over het Hybrid Fund

Wilt u uw risico spreiden en duurzaam investeren? Dan is ons Hybrid Fund wellicht geschikt voor u. Met dit fonds spreidt u namelijk uw investering tussen Vastgoed, Aandelen, Valuta handel en Cryptocurrencies. Zo heeft u het complete palet van investeringsmogelijkheden allemaal ondergebracht in één fonds. Het Hybrid Fund heeft een minimale inleg van €100.000. Dit maakt het fonds ideaal voor instellingen, vermogende particulieren of family offices.

Bij Major Capital zorgen wij ervoor dat uw geld op een goede manier wordt geïnvesteerd. Dit doen wij niet op gevoel, maar door gebruik te maken van geautomatiseerde technieken.

Investeren in het Hybrid Fund van Major Capital brengt vele voordelen met zich mee:

  • Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld
  • Risico’s worden gespreid
  • Op basis van een datagedreven strategie
  • Duurzame manier van investeren

Met een investering in het Major Capital Hybrid Fund, investeert u in het complete palet van renderende asset classes gecombineerd in één fonds: investeren in vastgoed, aandelen, FX trading en cryptocurrencies binnen één portfolio.

Creëer uw demo-account

Heeft u interesse om uw geld te beleggen in een van onze fondsen en wilt u meer inhoudelijke informatie?

In onze brochure vertellen we u graag meer over hoe we geld beleggen via onze strategieën, technologieën en fondsen.

U kunt ook geheel vrijblijvend een demo-account aanmaken.

Waaruit bestaat een investering in het Hybrid Fund?

Met een investering in het hybride fonds wordt uw vermogen nooit geheel blootgesteld aan een enkele investeringsstrategie, maar altijd nauwkeurig en breed gespreid over verschillende financiële producten.

Risico-spreiding

Door uw portefeuille te diversifiëren tussen vastgoed, aandelen en crypto spreidt u het risico van beleggen. Zo is vastgoed historisch gezien een stabiele manier van beleggen, terwijl crypto meer risico met zich meebrengt (maar een sneller rendement kan opleveren). Door in verschillende vormen te beleggen, kunnen negatieve schommelingen worden opgevangen.

Maak een afspraak met onze oprichters

Major Capital is gebouwd op een combinatie van financiële kennis en geavanceerde technologie, die de achtergronden van beide oprichters weerspiegelt. Samen met een team van 15+ algoritme-, data- en fintech-specialisten streven zij ernaar om de beleggingsfondsen zo krachtig mogelijk te maken.

Bent u geïnteresseerd in beleggen bij Major Capital? Wij staan klaar om de mogelijkheden met u te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.