Hybrid Fund

Major Capital

Hybride geld investeren.
Investeren in aandelen, vastgoed en crypto.

Minimale inleg investering: € 100.000.

Wilt u uw risico spreiden en duurzaam investeren? Dan is ons Hybrid Fund wellicht geschikt voor u. Met dit fonds spreidt u namelijk uw investering tussen vastgoed, aandelen en crypto. Zo heeft u het complete palet van investeringsmogelijkheden allemaal ondergebracht in één fonds. Het Hybrid Fund heeft een minimale inleg van €100.000. Dit maakt het fonds ideaal voor instellingen, vermogende particulieren of family offices.

Bij Major Capital zorgen wij ervoor dat uw geld op een goede manier wordt geïnvesteerd. Dit doen wij niet op gevoel, maar door gebruik te maken van geautomatiseerde technieken.

Investeren in het Hybrid Fund van Major Capital brengt vele voordelen met zich mee:

  • alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld
  • risico’s worden gespreid
  • op basis van een datagedreven strategie
  • duurzame manier van investeren

Met een investering in het Major Capital Hybrid Fund, investeert u in het complete palet van renderende asset classes gecombineerd in één fonds: investeren in vastgoed, aandelen én crypto binnen één portfolio. 

Duurzaam investeren 

Met het Hybrid Fund proberen we door middel van datagedreven historisch onderzoek en een divers portfolio van asset classes een zo stabiel mogelijk rendement te behalen. Door uw geld te investeren in een brede (en juiste) spreiding van uw portfolio is het mogelijk om de negatieve bewegingen in de ene markt te compenseren met andere assets, en om rendementen van de investering te verhogen. 

Wilt u meer weten over ons Hybrid Fund? Vraag dan ons gratis brochure aan.

Waaruit bestaat een investering

in het hybride fonds?

Vastgoedinvesteringen

Middels investeren in vastgoed, gebaseerd op fundamentele analyses en met een vast rendement, creëren we een stabiele bodem voor het fonds.  

Aandelen- en valutabeleggingen

Het merendeel van het resterende vermogen investeren we in historisch bewezen, sterke strategieën op de traditionele aandelen- en valutamarkt

Algoritmische investeringen

Tot slot zetten we het surplus van het resterende vermogen middels algoritmisch handelen in voor het verkrijgen van mogelijke hogere rendementen. 

Met een investering in het hybride fonds wordt uw vermogen nooit geheel blootgesteld aan een enkele investeringsstrategie, maar altijd nauwkeurig en breed gespreid over verschillende financiële producten.

Wat is hybride?

Hybride is een combinatie van verschillende soorten, in dit geval is het Hybrid Fund een combinatie van verschillende manieren om uw geld te investeren. Door een spreiding van uw investering is uw risico en portefeuille uitgebalanceerd.

Door te investeren in het Hybrid Fund kunt u op een makkelijke manier extra geld verdienen. Onze analisten bij Major Capital zoeken de beste investeringsmogelijkheden voor u. U hoeft dus niet uren zelf te zoeken naar de beste investeringsopties. Alles wordt voor u geregeld. U heeft geen kennis nodig van de verschillende investeringsvormen.

Begin uw investering nu

Bent u geïnteresseerd in uw geld investeren in ons hybride fonds en wilt u meer inhoudelijke informatie? In onze brochure vertellen wij u graag meer over hoe wij geld investeren door middel van onze strategieën, technologieën en fondsen. Ook kunt gratis en vrijblijvend een demo-account aanmaken. 

Wat zijn de risico’s en mogelijke rendementen van een investering in het Hybrid Fund?

Historische rendementen 2021:

S&P 500:
+31%

Major Capital Hybrid Fund:
+70%*

Risico’s spreiden

Door uw portfolio te diversificeren tussen vastgoed, aandelen en crypto wordt het risico van het investeren verspreid. Zo is vastgoed historisch gezien een stabiele manier van investeren, terwijl crypto meer risico met zich meebrengt (maar sneller rendement op kan brengen). Door in verschillende vormen te investeren kunnen negatieve schommelingen opgevangen worden.

 

BTC:
+235%

*Gebaseerd op marktresultaten uit 2021 t.o.v. de bij de AFM gemelde essentiële informatiedocumenten, en op basis van een gematigd scenario als afspiegeling van 2021. Let op: resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. 

Essentiële-informatiedocument

In het Essentiële-informatiedocument (EID) geven wij u belangrijke informatie over ons hybride fonds. Deze informatie is wettelijk voorgeschreven om u te helpen de aard, risico’s, kosten en mogelijke winsten en verliezen van een investering in dit financiële product te laten begrijpen en om u te helpen met andere producten te vergelijken. Let op: dit betreft geen marketingmateriaal.

“Het gaat om het creëren van een schaalbare, betrouwbare manier van investeren in een decentrale wereld, waarmee we vanuit een andere invalshoek kijken naar het behalen en waarborgen van financiële rendementen en hoe we deze op duurzame wijze kunnen maximaliseren.”

Rob Adrichem
Founder Major Capital

Hoe werkt het?

01

KIES EEN FONDS

Minimale inleg: € 100.000

Wilt u investeren in crypto of hybride investeren? Lees u in in de verschillende Major Capital fondsen en kies het fonds dat het beste bij u past.

02

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul het contactformulier onderaan de pagina in of plan een afspraak met een van onze oprichters. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden voor een investering te bespreken.

03

BEREID UW DOCUMENTATIE VOOR

Wij sturen u welke documenten wij van u nodig hebben om uw investering in gang te zetten, zodat u deze aan ons kunt verstrekken. Aan de hand van deze documenten beoordelen wij uw participatie in het fonds.

04

KLAAR OM TE INVESTEREN

U wordt geaccepteerd in het fonds en kunt de rest overlaten aan Major Capital. Uw investering kan beginnen! 

Wat kunt u verwachten van een investering met Major Capital?

  • Eenvoudig investeren

Als u investeert in een van de fondsen van Major Capital, hoeft u niet zelf actief te investeren in vastgoed, aandelen en/of crypto. Onze algoritmen zijn non-stop actief en houden 24/7 de crypto- en aandelenkoers in de gaten voor de hoogst haalbare resultaten. U kunt het werk dus overlaten aan onze fondsbeheerders: u stapt slechts in en onze fondsbeheerders en algoritmen doen de rest.

  • Transparant investeren

Met de fondsen van Major Capital kunt u tevens uw vermogen op een transparante wijze laten beleggen. U heeft te allen tijde inzicht in uw investering via ons cliëntportaal en kunt in- en uitstappen wanneer u dat wilt. Tevens staan de fondsbeheerders van Major Capital 24/7 voor u klaar om u te informeren en vragen te beantwoorden. 

  • Investeren met een maximale risicospreiding

Naast de mogelijkheid om te investeren in een palet van renderende asset classes, gebruiken we bij Major Capital algoritmen en trading bots om nóg meer risicospreiding te verzorgen voor het portfolio. Door geavanceerde technologieën kunnen de algoritmen en bots ‘hyperfast’ parallel traden, waardoor in meerdere cryptovaluta en aandelen tegelijk kan worden gehandeld en zo een optimale balans wordt gecreëerd in de diversiteit van het portfolio.

Vragen over een investering in het Hybrid Fund? 

Heeft u nog vragen of opmerkingen over investeren in het Hybrid Fund? Of wilt u graag overleggen welke manier van investeren, inclusief bijkomend risicoprofiel, het beste bij u past? Onze oprichters maken graag kennis met u om u verder te helpen! 

AFM-registratie

Het Hybrid Fund van Major Capital valt onder het AIFMD-registratieregime en is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder registratienummer 50027151. Major Capital rapporteert periodiek aan de AFM en De Nederlandsche Bank (DNB).

 

Vraag de brochure aan

Kom alles te weten over algoritmisch investeren bij Major Capital. Praktische informatie over onze strategieën, technologie en fondsen kunt u lezen in onze gratis brochure.